top of page

Over DeWerkVrouwen

marlies.jpg
Marlies is de drijvende kracht achter De WerkVrouwen: "Na het behalen van mijn MTS diploma werkte  ik 25 jaar als interieuradviseur en heb ik met veel plezier woningen prachtig mogen inrichten. Daar heb ik veel mensen blij mee gemaakt. Tijdens deze periode maakten we ook mooie kamers en shows in de showroom waar dan behangen en geschilderd moest worden. Deze taken nam ik altijd op mij. Mijn ervaring voor het behangen, schilderen en sausen is onder andere daar opgedaan. Van kleins af aan was ik ook altijd al bezig om dingen zelf te repareren en te bouwen.
In 2018 was de tijd rijp om mijn wens in vervulling te laten gaan. Een eigen bedrijf: De WerkVrouwen. Mijn passie is om mensen te ontzorgen, in het bijzonder senioren en alleenstaanden en daarnaast uiteraard iedereen die van mijn diensten gebruik wil maken. Senioren kunnen best een extra handje hulp gebruiken en willen niet altijd een beroep doen op de kinderen, buren of mantelzorgers. Deze senioren en alle andere klanten kunnen dan ook bij mij terecht voor binnenschilderwerk, stofferen, behangen, klein- en tuin onderhoud en klussen in en om het huis. Advies over de inrichting en aankleding van uw huis is ook bij mij in goede handen. Ook wanneer u gaat verhuizen kunnen wij uw woning verkoopklaar maken. En bij grotere projecten kunnen er uiteraard meer WerkVrouwen worden ingezet. Inmiddels zijn er al heel wat projecten en werkzaamheden uitgevoerd.
Ik ben werkzaam in de regio Schiedam en omstreken en kom graag kennis maken en kijken wat er in en om het huis gedaan moet worden.
 
Ik zou het leuk vinden ook u te mogen ontzorgen. Bent u enthousiast geworden, neem dan contact op met mij via de telefoon of e-mail.
Telefoonnummer: 06 29 92 91 21
Email: dewerkvrouwen@kpnmail.nl
Tot ziens,
 
Marlies  
bottom of page