top of page

Diensten

schilderen
schilderen

Schilderen

Moet uw woonkamer, keuken, gang of ander deel van het huis geschilderd worden en heeft u daar zelf de tijd niet voor, dan kunt u daarvoor prima terecht bij De WerkVrouwen. Voor een eerlijk advies en duidelijke afspraken komen wij bij u langs. Wij bekijken het houtwerk en bepalen op basis daarvan wat er precies gedaan moet worden. U weet van tevoren waar u aan toe bent. Voor elke 'binnen schilderklus' bent u bij ons aan het goede adres!

tuinonderhuid
tuinieren

Tuinonderhoud

Bent u zelf niet in de gelegenheid om uw tuin bij te houden of heeft u geen groene vingers? Gaat het bukken niet meer zo makkelijk of wilt u geen beroep doen bij het onderhouden van uw tuin op familie of kennissen? De WerkVrouwen ontzorgen u graag bij het onderhouden van uw tuin!

interieur advies
interieuradvies

Interieuradvies

Wilt u graag uw huis-, eet- of slaapkamer opnieuw inrichten en weet u zich geen raadt? Bel of mail dan met De WerkVrouwen.  Wij komen graag langs om op basis van uw wensen een goed interieuradvies te geven. Ook kunnen wij een mooi, uitgebreid interieurontwerp maken waar al uw wensen in verwerkt zijn. Tevens kunnen De WerkVrouwen u ontzorgen door u te begeleiden met het maken van uw keuze en de uitvoerende taak op zich te nemen voor het  inrichten van uw kamer.

klein onderoud
klein onderhoud

Klein onderhoud

U heeft vast ook wel zo’n lijstje waar diverse kleine klusjes op staan zoals een losse deurknop of een lampje wat nog opgehangen moet worden.  Klussen waar u niet aan toe komt of die u zelf niet weet op te lossen. Neemt u dan contact op met De WerkVrouwen. Wij komen langs om het lijstje met u te bespreken en maken direct een afspraak met u om het te komen verhelpen.

stofferen
herstofferen

Stofferen

Heeft u nog een stoeltje staan wat toe is aan een opknapbeurt? Of wilt u uw meubels een nieuwe uitstraling geven? De WerkVrouwen geven u graag een goed en passend advies en stofferen voor u. U kunt zélf voor de stof zorgen, maar wij kunnen u ook adviseren bij het maken van de juiste keuze en de stof voor u verzorgen.

behangen
behangen

Behangen

Wilt u uw muren weer eens een andere 'look' geven en heeft u daar zelf de tijd niet voor? Of kunt u een helpende hand bij het behangen gebruiken. De WerkVrouwen komen graag langs om uw wensen te bespreken en geven u een eerlijk advies op maat. Alles kan dus wij kunnen er ook voor zorgen dat de muren nieuwe verf krijgen.  

monteren
doe het zelf

Monteren - doe het zelf artikelen -

Heeft u een nieuwe kast op het oog, maar bent u zelf niet zo handig of wilt u zich de ergernis van het monteren besparen? Roept u dan de hulp van De WerkVrouwen in.  Wij doen dit graag voor u en voeren gelijk ook al het verpakkingsmateriaal af. U kunt zich dan concentreren op het inrichten van de kast en u heeft geen omkijken meer naar het afval. Ook kunnen wij u, vooraf adviseren of de kast voldoende ruimte biedt voor hetgeen wat u in de kast op wilt bergen en of de maat van de kast ook past op de plek die u voor ogen heeft.  

Verhuisservice
verhuisservice

Verhuisservice

Wanneer u niet meer zelfstandig kunt wonen komt er veel werk kijken bij de verhuizing. Niet alleen fysiek, maar ook emotioneel kost dit veel energie. Wellicht heeft u niemand in de buurt die u daarbij kan helpen of hebben uw kinderen het te druk of wonen niet in de buurt. De WerkVrouwen willen u graag ontzorgen. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw verhuizing met aandacht en zorg wordt geregeld. Dat op de dag van de verhuizing alles klaar staat en in het nieuwe huis weer netjes op zijn nieuwe plek terecht komt. Moet er voordat u gaat verhuizen nog een nieuw behang op de muur of het een en ander nog geschilderd worden, ook dat kunnen wij allemaal regelen voor u.
 
Uiteindelijk komt u op een nieuwe plek die wij samen met u van te voren al hebben ingericht op papier. Kortom alle zaken rondom uw verhuizing geregeld via één contact persoon.
vastgoedstylin
vastgoedstyling

Vastgoedstyling

Ook wanneer u uw huis wilt gaan verkopen kunt u bij
De WerkVrouwen terecht.
 
 
Als gecertificeerd Vastgoedstylist werkt 'De WerkVrouwen' volgens de 'hands-on methode'. Dat houdt in dat wij direct aan de slag gaan. Doorgaans is uw woning dan binnen 1 à 2 dagen qua inrichting verkoopklaar en kan bijvoorbeeld op Funda staan. U ontvangt geen dure diagnoserapporten maar een snelle aanpak. Wilt u uw woning verkopen voor de hoogst haalbare prijs en een snelle verkoop dan bent u bij ons qua vastgoedstyling aan het goede adres.
 
 
''Onderzoek van het CNVV heeft uitgewezen dat Vastgoedstyling zichzelf altijd terug verdient: De presentatie zal meer potentiële kopers trekken, wat de verkooptijd versnelt. Ook zal een koper bereid zijn een hogere prijs te betalen. Vastgoedstyling is voordeliger dan het verlagen van de vraagprijs: Dat gaat al snel met stappen van €5.000. Aan de presentatie is dan echter nog niets veranderd, waardoor de woning nauwelijks nieuwe belangstellenden trekt.''
 
Onderzoek CNVV
op maat
op maat

Werk op maat

Staan uw wensen niet apart omschreven in onze lijst, neem dan toch contact met De WerkVrouwen op, zij kunnen altijd zorgen voor een oplossing. Wij denken graag met u mee.

bottom of page